Specificeer uw unieke en volledig op maat gemaakte luxe motorjacht van Segue Yachts Nederland

Voor wie graag anders is, is een luxe jacht dat uniek is voor jou een echte traktatie. Het is van u, niemand anders heeft iets dat er precies op lijkt, gelijkaardig ja, maar niet hetzelfde. Segue Yachts worden, wanneer ze zijn aangepast aan de specificaties van de eigenaar, beschouwd als unieke motorjachten door degenen die ze bezitten.

Net als andere luxeschepen heeft een Segue luxejacht een romp, het drijft. Het heeft scheepsmotoren, een kombuis, hutten en al het andere dat je zou verwachten. Maar het is het feit dat alle Segue Yachts, vanaf 47 voet, volledig kunnen worden aangepast aan uw eigen specificaties. Welke Segue Yacht u ook kiest, wij kunnen het de uwe maken.

Als we zeggen “volledig op maat gemaakt”, is dat precies wat we bedoelen – de keuze van het hout, de bekleding, waar u de hutten wilt, welke kombuis, hoofdruimte, al deze dingen en nog veel meer kunnen op maat gemaakt worden voor uw boot. Het enige wat we niet helemaal kunnen veranderen is de romp… en die kunnen we in de kleur maken die u kiest. en we kunnen het doen in de kleur van uw keuze!

INT

De Jaime Gallo van luxe jachten?

Het is mogelijk dat de kleermaker van koning Felipe VI een buitengewone vakman was, hij heeft zeker een blijvende indruk achtergelaten met zijn vaardigheid en scherpe oog voor maatwerk, hij zorgde ervoor dat de koning er altijd uitzonderlijk goed gekleed uitzag … De analogie die we bij Segue gebruiken is die van een kleermaker bezoeken en een pak speciaal voor jou laten maken. Alles is precies zoals u het wilt, ziet er fantastisch uit en voelt geweldig aan.

Bij Segue Yachts kunnen we hetzelfde doen met uw nieuw luxe yacht, als u dat wenst. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en uw boot kan op maat worden gebouwd om te voldoen aan uw behoeften, uw smaak, uw stijl en uw voorkeuren.

Als u bijvoorbeeld lang bent, kunnen we uw kajuit op maat ontwerpen, met een langer bed, meer hoofdruimte, etc. Welk type kombuis, waar op de boot wilt u die hebben, welke kleuren, welke inrichting? Het gebruikte hout, de leren bekleding, het stiksel. Er is niets dat we niet kunnen aanpassen aan uw wensen.

Wanneer u uw Segue Yacht bestelt, kunt u de werf bezoeken, het ontwerpteam ontmoeten en precies bespreken wat u wilt. De ontwerpers doen suggesties en plannen de lay-out en alle belangrijke elementen van uw boot, zodat alles is zoals en waar u het wilt.

Het is een spannend en plezierig proces. Buiten de superjachtbouwers biedt geen enkele concurrent van Segue luxe jachten aan die volledig op maat gemaakt zijn.

Bij Segue Yachts geloven we dat u opties moet hebben. Daarom verwelkomen we de mogelijkheid om met u samen te werken om uw unieke visie op yachting te creëren.

Contacteer ons in ons kantoor in Barcelona en we helpen u graag verder.

Volledig op maat of universele specificatie, de keuze is aan jou.

Denk niet dat u moet kiezen voor een Segue Yacht op maat, verre van dat, de universele reeks jachten, ontworpen door Corgo Yacht Designs zijn perfect, rechtstreeks van de werf. Elke individueel genummerde romp wordt met de hand gebouwd door vakmensen met tientallen jaren vaardigheid en ervaring, niet simpelweg in hars gegoten mallen. Timmerlieden en jachtontwerpers houden van creëren en bouwen, het is hun kunstvorm. U kunt uw jacht kiezen uit onze universele reeks specificaties, het kleurenschema kiezen dat u mooi vindt en het wordt gebouwd.

Er zijn nog vele opties voor het interieur, zoals meubilair, kleuren van de kombuis en tapijten, het volstaat te zeggen dat zelfs een van onze universele ontwerpen rechtstreeks van de werf zal verschillen van andere Segue Yachts.

Eén ding is zeker, u zult ervan houden.

Kom meer te weten over hoe u uw eigen unieke luxejacht kunt hebben, neem nu contact op.

SF Render