Speelgoedwinkel

De reis eindigt niet bij onze gewaardeerde collectie Segue Luxury Motor Yachts. Stap binnen in onze ‘speelgoedwinkel’ voor een exclusieve reeks waterschatten. Navigeer met gemak met onze Scarab Jet Boats, perfect voor die jacht-naar-wal excursies. Voor watersportliefhebbers beloven onze Centurion wakeboardboten ongeëvenaarde wakeboard- en wakesurfervaringen. De eersteklas Kawasaki Jet Ski’s bieden ongeëvenaarde prestaties, terwijl de Radinn Jet Boards moderne innovatie combineren met draagbaarheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor jachttenders. Welkom in een wereld vol maritieme klasse.

Scarab Jet Boats

Maak kennis met onze Scarab Jetboten, het toppunt van kracht en precisie op het water. Het hart van deze boten wordt gevormd door Rotax, de marktleider in jetaandrijvingstechnologie. Met deze bekwaamheid kun je elke keer weer een naadloze, betrouwbare en nauwkeurige reis verwachten. Het jet-aangedreven ontwerp zorgt voor een onberispelijke besturing, moeiteloos aanmeren en maximale veiligheid-er is geen schroef om je zorgen over te maken tijdens het zwemmen. Door hun geringe diepgang zijn ze de ideale metgezel voor naadloze reizen van uw motorjacht naar het strand. Met een gevarieerd aanbod van 16ft tot 28ft zorgt de Scarab Jet Boat Collection voor een achtervolgingsboot die perfect aansluit bij je wensen.

Scarab 165

L.O.A: 16ft | Capacity: 5 Seat | Max HP: 230HP

Scarab 195

L.O.A: 19ft | Capacity: 8 Seat | Max HP: 230HP

Scarab 215

L.O.A: 21ft | Capacity: 10 Seat | Max HP: 460HP

Scarab 235

L.O.A: 23ft | Capacity: 12 Seat | Max HP: 460HP

Scarab 255

L.O.A: 25ft | Capacity: 13 Seat | Max HP: 460HP

Scarab 285

L.O.A: 28ft | Capacity: Yacht | Max HP: 460HP

Centurion Wakeboard Boats

Ontdek de ongeëvenaarde kracht van Centurion Wake Boats, de gouden standaard in wakeboard- en wakesurfboten. Ze worden alom geprezen als de beste op het gebied van wakesporten en hun gewaardeerde reputatie heeft ze gekroond tot de voorkeursboot voor de wereldkampioenschappen wakeboard. Maar de lofbetuigingen houden niet op bij de prestaties; deze boten zijn ook voorstander van duurzaamheid. Ze zijn 50% zuiniger dan hun tegenhangers en zetten een nieuwe standaard voor verantwoorde luxe. Hun vermogen om het ultieme zog te creëren, met tot 5850lbs ballast, zorgt voor een ongeëvenaarde watersportervaring. Met de Centurion range van 21ft tot 26ft ligt er een majestueus vaartuig te wachten op elke wake-liefhebber.

Centurion Fi23

L.O.A: 23ft | Capacity: 14 Seat | Max HP: 465HP

Centurion Fi25

L.O.A: 25ft | Capacity: 16 Seat | Max HP: 465HP

Centurion Ri230

L.O.A: 23ft | Capacity: 14 Seat | Max HP: 465HP

Centurion Ri245

L.O.A: 24.5ft | Capacity: 16 Seat | Max HP: 465HP

Centurion Ri265

L.O.A: 26.6ft | Capacity: Yacht | Max HP: 500HP

Kawasaki Jet Skis

Verhoog uw wateravonturen met Kawasaki jetski’s, de toonbeelden van jetski innovatie en prestaties. Elke Kawasaki jetski staat wereldwijd bekend om zijn superieure prestaties, ongeëvenaarde bestuurbaarheid en avant-gardistische technologie, waardoor deze jetski’s een klasse apart vormen. Naast hun indrukwekkende capaciteiten hebben ze ook een opmerkelijke duurzaamheid, levensduur en onderhoudsgemak, waardoor ze de ideale tender zijn voor veeleisende motorjachteigenaren. Of u nu kiest voor de robuuste 160 pk of de supercharged opwinding van de 310 pk, elke rit belooft luxe op zijn best, compleet met geavanceerde koplampen, meeslepende geluidssystemen en weelderige bekleding.

Kawasaki Jet Ski SX-R

Stand-Up Jet Ski

Kawasaki Jet Ski STX 160

160HP, 2 Seat Jet Ski

Kawasaki Jet Ski STX 160X

160HP, 2 Seat Jet Ski

Kawasaki Jet Ski STX 160LX

160HP, 2 Seat Jet Ski

Kawasaki Jet Ski Ultra 160LX-S

160HP, 3 Seat Jet Ski

Kawasaki Jet Ski Ultra 160LX

160HP, 3 Seat Jet Ski

Kawasaki Jet Ski Ultra 310LX-S

160HP, 3 Seat Jet Ski

Kawasaki Jet Ski Ultra 310LX

160HP, 3 Seat Jet Ski

Kawasaki Jet Ski Ultra 310X

160HP, 3 Seat Jet Ski

Radinn Electric Jetboards

Ervaar de sensatie van de oceaan als nooit tevoren met Radinn Jetboards. Deze elektrisch aangedreven surfplanken combineren een strak design met ongeëvenaarde functionaliteit en zijn de ideale metgezel voor motorjachten van elke omvang. Met snelheden tot 56 km/u beloven ze niet alleen sensatie, maar ook praktisch nut bij elke rit. Met een actieradius van 45 minuten per lading en de mogelijkheid om de accu snel te verwisselen, staat het avontuur nooit stil. Het opbergen van deze meesterwerken is een fluitje van een cent, want ze kunnen naadloos worden opgevouwen in hun op maat gemaakte draagtas. De baanbrekende technologie van Radinn is ongeëvenaard, met in de app geïntegreerde bediening, een draadloze gashendel en drie verschillende rijstijlen op maat voor elke liefhebber.

Radinn X-Sport Jet Board

Durable, Sporty & Versatile

Radinn Freeride Jet Board

Perfect all-round board for all water conditions

Radinn Carve Jet Board

Performance and carve, for advanced riders

Bespreek uw opties op maat

Als je begint aan een reis vol maritieme luxe en innovatie, vergeet dan niet dat onze zorgvuldig samengestelde ‘speelgoedwinkel’ je toegangspoort is tot ongeëvenaarde waterervaringen. Elk stuk, zorgvuldig geselecteerd, belichaamt onze toewijding om alleen het beste te bieden. Klaar om uw maritieme avonturen te verbeteren?

E-mail sales@segueyachts.nl om op maat gemaakte tenderpakketten te bespreken, speciaal voor u en uw motorjacht. Uw reis naar aquatische weelde wacht. Duik er vandaag nog met ons in.