Segue Yachts, een korte samenvatting van de geschiedenis

Segue Yachts blijft een onafhankelijk familiebedrijf opgericht door Juan Segue, die vandaag President is en de functie van Managing Director heeft overgedragen aan zijn zoon Diego. Passie, enthousiasme, design, compromisloos hard werken en vakmanschap zijn al lang het verhaal van Segue Yachts en dat is vandaag nog steeds zo.

Het was bijna 50 jaar geleden dat handgemaakt schrijn- en timmerwerk, elegante ontwerpen en de meest betrouwbare uitrusting en componenten voor het eerst werden gecombineerd. Sindsdien is dit de weg voorwaarts gebleven. Het eindresultaat is altijd hetzelfde: prachtige, krachtige luxe jachten, met de hand gebouwd en afgewerkt door bekwame vakmensen. Het gebruik van componenten en materialen die een constante hoge kwaliteit en lange levensduur garanderen, betekent dat de beste praktijken nauwgezet worden gevolgd.

EXT

Tot nu toe werden Segue Yachts voornamelijk verscheept en geëxporteerd naar hun naaste buren in Brazilië, Argentinië, Chili, Mexico en Noord-Amerika. Sommige zijn privé geïntroduceerd in Europa, maar dat waren er maar heel weinig. Nu de laatste generatie Segue familieleden de touwtjes in handen heeft, is het bedrijf groter geworden, is het aantal scheepswerven en fabriekshallen verdubbeld en produceert Segue Yachts genoeg jachten om ze met ons in Spanje te delen.

Er wordt gezegd dat de enige constante verandering is, en dat is waar, hoewel het bij Segue Yachts zeker is dat verandering alleen zal plaatsvinden als het wordt beschouwd als een grote verbetering. Daarom kunnen we vertrouwen op de nieuwste ontwerpen, de nieuwste gereedschappen en apparatuur, maar ze zullen worden gebruikt samen met het historische Zuid-Amerikaanse enthousiasme en passie en een vastberadenheid om aan de hoogste normen te voldoen.

De geschiedenis van Segue Yachts Spanje moet nog worden geschreven, maar het zal zeker de benchmarks volgen die de Segue Yachts scheepswerf heeft gevolgd bij de presentatie van de nieuwe reeks luxueuze Segue Yachts jachten aan de veeleisende mensen in Spanje, Europa en daarbuiten.

Het verhaal van Segue Yachts is aan een nieuw hoofdstuk begonnen.