Exclusief, Luxe jachten

Exclusiviteit is voor veeleisende mensen, niet alleen voor de beroemdheden en de ultrarijken. Exclusiviteit is voor mensen die het op prijs stellen dat de lat hoog wordt gelegd, zodat we altijd streven naar verbetering. Exclusiviteit betekent niet de massa volgen.

U zult geen Segue luxejacht vinden die de massa volgt.

Segue jachten worden niet in massa geproduceerd zoals auto’s, elk jacht wordt met de hand gepland, vervaardigd, geperfectioneerd en afgewerkt volgens de exacte specificaties van de ontwerpers en zolang het niet in strijd is met de functie, kunt u deelnemen aan het aanpassen en ontwerpen van uw jacht om het aan uw persoonlijke smaak aan te passen.

th

Sinds de oprichting van de scheepswerf heeft Segue nooit luxe motorjachten precies hetzelfde willen ontwerpen en produceren, ze genieten van de mogelijkheid om het jacht van een klant op maat te maken en te personaliseren. Ervaren vakmensen bouwen deze jachten met een combinatie van geavanceerde gereedschappen en apparatuur, met behulp van vele traditionele methoden en, wanneer gerechtvaardigd, met de hand met traditionele gereedschappen. Ze nemen hun tijd en voeren elke taak geduldig uit zonder op inspanning te beknibbelen. Het is geen wonder dat Segue Yachts ongeveer twintig luxe jachten per jaar produceert – een veeleisend proces, vol vaardigheid en verfijning dat het wachten waard is.

SF CGI scaled

Als u op zoek bent naar een luxe, exclusief motorjacht met hoge prestaties, dan moet u zeker Segue Yachts ontdekken.

De enige uitdaging zal zijn om te beslissen hoe lang u uw jacht wilt hebben en of een Flybridge of een Sport Yacht het beste bij u past. Dat is uw eerste stap, daarna kunt u gaan nadenken over uitrustingsspecificaties, lay-out, kleuren, afwerking enzovoort, we hebben het over een exclusief Segue Yacht.

Als u een exclusief luxe motorjacht wilt, zult u geen betere vinden dan Segue, een passie van alle betrokkenen sinds 1974.

Om meer te weten te komen over uw nieuwe exclusieve luxejacht, contacteer ons nu.