Elegante en luxueuze motorjachten met hoge prestaties

Als we aan de elegantie van luxe motorjachten denken, krijgen we beelden van verfijning, stijl en gratie. Maar hoe zit het met de prestaties?

Segue Yachts gelooft dat het geen zin heeft om mooie en elegante jachten te hebben als hun prestaties niet net zo uitstekend zijn als hun uiterlijk. De prestaties van een jacht zijn niet alleen afhankelijk van het vermogen dat door de scheepsmotoren wordt gegenereerd, maar er moet met alles rekening worden gehouden. De prestaties van een luxe jacht zijn niet alleen afhankelijk van het vermogen dat door de scheepsmotoren wordt opgewekt, maar met alles moet rekening worden gehouden. Een luxejacht moet in alle situaties capabel zijn en toch elegant blijven.

SF Render

Het bouwen van luxe motorjachten die elegant zijn, prachtig gestileerd en kunnen presteren wordt bereikt door in de eerste plaats gepassioneerd te zijn. Daarna komen detailgericht ontwerp, kennis, vakmanschap en hard werken. Het allesbepalende ontwerp is van vitaal belang, omdat de ontwerpfase precies bepaalt hoe een luxejacht presteert onder alle mogelijke omstandigheden. Segue’s samenwerking met Corgo Yacht Design, een toonaangevende jachtspecialist, heeft geresulteerd in een ideale combinatie van scheepsarchitectuur, industrieel ontwerp, maritieme techniek, interieurarchitectuur en technisch vermogen. Het creëren van een unie van grote functionaliteit en vorm.

SF Render

Elk jachtontwerp heeft een veelheid aan processen ondergaan die elk jacht virtueel testen en onderzoeken hoe het zich gedraagt en presteert voordat de productie zelfs maar begint.

Het ontwerpconcept is het eerste dat naar voren komt als de scheepsbouwkundig ingenieurs de eerder besproken visie uitwerken. Zodra iedereen het eens is en de ontwerpen zijn afgerond, begint de volledige ontwikkeling. 2D CAD wordt gebruikt in nauwe samenwerking met de exterieur- en interieurspecialisten om de planimetrie van het hele schip te bepalen en te berekenen. Kwalitatief hoogstaande 3D-renderingen vormen het laatste deel van de vergelijking waardoor elk jacht voor het eerst “tot leven” komt.

De ontwerpers beginnen dan samen te werken met de ingenieurs van het productieteam en brengen deze prachtige beelden tot leven in de Segue scheepswerf. De som van alle kenmerken, componenten en ideeën resulteren in de Segue luxe jachten, schepen die de essentie zijn van elegant design, elegante functie en elegante mogelijkheden.

Neem geen genoegen met minder. Ontdek meer over uw nieuwe Segue luxe motorjacht door nu contact met ons op te nemen.